Agile Software Tester

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als Agile Software Tester maak je deel uit van een Scrum team en ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de nieuw ontwikkelde systemen. Je adviseert developers in het uitvoeren van test taken. Je bent goed in het strategisch uitdenken en vaststellen van eventuele risico’s. Je maakt gebruik van de nieuwste (geautomatiseerde) testmethodieken om zo snel en efficiënt mogelijk applicaties te testen. Dit kan zijn het opstellen van geautomatiseerde testscenario’s of het uitwerken en verder automatiseren van regressietesten. Communicatie met eindgebruikers, bijvoorbeeld over acceptatietesten, is ook ‘part of the job’. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder.


Waar kom jij te werken?

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. We leveren onze gebruikers iedere week nieuwe functionaliteit en verbouwen de monolithische applicaties naar een microservices architectuur. De combinatie van nieuwe functionaliteit toevoegen, architectuur verbetering, DevOps en Continuous Delivery levert uiteraard voldoende (technische) uitdaging. De kwaliteit en het niveau van werken ligt hoog, waardoor je wordt uitgedaagd om zelf ook een stap extra te zetten.


Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Tester;
 • Aantoonbare training in testmethodieken/technieken, ISTQB bij voorkeur Advanced TA en TTA;
 • Ervaring met geautomatiseerde test-tools, zoals Selenium, SpecFlow en SoapUI;
 • Ervaring in een Agile omgeving, bijvoorbeeld m.b.v. Scrum of Kanban;
 • Ervaring met complexe softwaresystemen;
 • Communicatief sterk, analytisch, flexibel, kwaliteitsgericht, pragmatisch en zelfstandig; 
 • Bij voorkeur woon je in een straal van 40 kilometer rondom Nijmegen


Wat biedt Isatis Health jou?

 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.