BI Developer

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Isatis Health bouwt software om bijna de helft van de apotheken in Nederland te ondersteunen bij efficiëntere 

bedrijfsvoering en het leveren van farmaceutische zorg. Dat doen we ook voor andere stakeholders in de zorgketen rondom de apotheek. Rapportages en BI vormen daar een belangrijke rol in. Daarom is ons DataWareHouse een essentieel onderdeel van het NControl landschap. Ons data landschap is de afgelopen jaren gegroeid tot twee monolithische bron databases van respectievelijk 3,4 en 4,5 TB. Daarbij zijn we een groot traject gestart om deze om te bouwen naar kleine databases (microservices). Dit traject biedt grote kansen, maar ook grote uitdagingen voor onze DWH architectuur. Daarnaast heeft ons DWH de afgelopen jaren een dergelijke groei doorgemaakt. Ook daar zijn we bezig met de volgende (technische) professionaliserings stappen. Er is nog een legacy omgeving, maar daarnaast zijn we al tijden druk bezig om onze nieuwe architectuur door te voeren, op basis van de nieuwste technieken, passend op de veranderende architectuur van de rest van onze hard- en software. Ook de gang naar de Cloud (Azure) met een groot deel van onze SaaS applicatie gaat oneindige mogelijkheden bieden op het gebied van BI (machine learning, PowerBI, etc.).


Je functie

Als BI Developer help je onze klanten complexe vraagstukken en business requirements te vertalen naar BI/reporting oplossingen. Het domein daarbinnen is heel divers. De ene keer ben je bezig met rapportages rondom contractkeuzes voor zorgverzekeraars voor apotheken. De andere keer ben je bezig met een uitbreiding voor ons centrale DWH. Je levert hoogwaardige diensten en zoekt naar duurzame oplossingen voor specifieke uitdagingen van de opdrachtgever. Je bent een belangrijke schakel tussen de business en de development-teams op het gebied van data.


Werkzaamheden

 • Het analyseren van complexe vraagstukken op het gebied van BI
 • Het modelleren van data en opleveren van rapportages
 • Verder ontwikkeling van ons datawarehouse: architectuurkeuzes, nieuwe technieken
 • Contact met interne en externe stakeholders. Jij maakt onze klanten blij door complexe zaken eenvoudig te maken

Vereisten

 • HBO/WO werk en denk niveau
 • met meerdere jaren ervaring in Business Intelligence en Datawarehousing;
 • met diepgaande kennis van het schrijven van query’s in T-SQL;
 • kennis en ervaring met één of meerdere reporting tools (SSRS, PowerBI);
 • met gedegen kennis van database modelleertechnieken, (bij voorkeur Kimball);
 • kunnen werken in een Scrum/Agile omgeving;
 • ervaring met het werken in TimeXtender is een pré;
 • ervaring over performance en optimalisatie van datawarehouses op SQL omgevingen is een pré;
 • ervaring met het werken met Jira en/of Git is een pré;


Wat biedt Isatis Health jou?

 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.