Business Analist met ervaring in Agile omgeving

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Je functie


Als Business Analist ben je verantwoordelijk voor het ophalen van de business requirements en het maken van een helder functioneel ontwerp, dat je vol overtuiging kunt voorleggen aan de stakeholders. Je bent de spin in het web tijdens het ontwikkelen van de software en voert hiervoor overleg met de eindgebruikers (apothekers, groothandels etc.) en het development team. Je staat sterk in je schoenen en waar nodig neem je de regie in dit proces.

Vereisten

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting bedrijfskunde of informatica
  • Aantoonbare werkervaring als Business Analist of Functioneel ontwerper
  • Goed kunnen schakelen tussen business en IT
  • Je hebt een stevige theoretische basis die je pragmatisch toepast
  • Je hebt plezier in het achterhalen van de echte behoefte van de klant en daar een goede oplossing voor ontwerpen
  • Dit doe je voor klanten in een dynamische markt binnen een Agile (Kanban) development team
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Nijmegen