Data Analist

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!


Is data jouw passie? Lees dan snel verder!


Wij bouwen software om bijna de helft van de apotheken in Nederland te ondersteunen bij efficiëntere bedrijfsvoering en het leveren van farmaceutische zorg. Deze apothekers bevragen onze systemen gemiddeld zo’n 20 keer per seconde wat een weerslag heeft op de grote van de database clusters. Zo is ons data landschap de afgelopen jaren flink gegroeid en verder geprofessionaliseerd door o.a. het inrichten van een data warehouse.

Inmiddels bezit dit DWH een schat aan waardevolle informatie en zijn wij in staat om op basis van deze data innovatieve business intelligence oplossingen te bouwen voor onze klanten in de Cloud(Azure). Denk b.v. aan BI rapportages op basis van PowerBI. Ook zijn wij ervan overtuigd dat wij op basis van deze data bepaalde scenario’s kunnen voorspellen.


Wat ga je doen?


Als Data Analist ga jij onze klanten helpen bij het oplossen van vraagstukken door middel van data analyse, data modellering en om business requirements te vertalen naar BI/reporting oplossingen. Het domein daarbinnen is heel divers zijn. Met jouw technische kennis, inzicht, ervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties te analyseren. Als Data Analist word je onderdeel van het BI team van Isatis Health. Iedereen in het team heeft haar eigen specialiteit waar jij met name de analyse en modellering voor jouw rekening zal nemen.

Vereisten

 • HBO/WO werk en denk niveau en een opleiding richting Informatica, Wiskunde of Data Analyse o.i.d.;
 • Meerdere jaren ervaring als Business Intelligence Engineer;
 • Ruime ervaring met het visualiseren van data in bijvoorbeeld Power BI;
 • Gedegen kennis van database modelleertechnieken (bij voorkeur Kimball);
 • Kennis en ervaring van SQL, R, en Python en je begrijpt de achterliggende technieken zoals het opzetten van ETL pipelines;
 • Goede communicatieve vaardigheden die de alignment tussen business en IT positief beïnvloedt;
 • Affiniteit met Data Science.


Wat biedt Isatis Health jou?

 • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36, of 40 uur te werken;
 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.