Data Scientist

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Is data jouw passie? Lees dan snel verder! 

Isatis Health bouwt software om bijna de helft van de apotheken in Nederland te ondersteunen bij efficiëntere bedrijfsvoering en het leveren van farmaceutische zorg. Dat doen we ook voor andere stakeholders in de zorgketen rondom de apotheek. Rapportages en BI vormen daar een belangrijke rol in. Daarom is ons DataWareHouse een essentieel onderdeel van het NControl landschap. Ons data landschap is de afgelopen jaren gegroeid tot twee monolithische bron databases van respectievelijk 3,4 en 4,5 TB. Daarbij zijn we een groot traject gestart om deze om te bouwen naar kleine databases (microservices). Dit traject biedt grote kansen, maar ook grote uitdagingen voor onze DWH architectuur. Daarnaast heeft ons DWH de afgelopen jaren een dergelijke groei doorgemaakt. Ook daar zijn we bezig met de volgende (technische) professionaliseringsstappen. Er is nog een legacy omgeving, maar daarnaast zijn we al tijden druk bezig om onze nieuwe architectuur door te voeren, op basis van de nieuwste technieken, passend op de veranderende architectuur van de rest van onze hard- en software. Ook de gang naar de Cloud (Azure) met een groot deel van onze SaaS applicatie gaat oneindige mogelijkheden bieden op het gebied van BI (machine learning, PowerBI, etc.).


Wat ga je doen?

Als Data Scientist help je onze klanten complexe vraagstukken en business requirements te vertalen naar BI/reporting oplossingen. Het domein daarbinnen is heel divers. De ene keer ben je bezig met rapportages rondom contractkeuzes voor zorgverzekeraars voor apotheken. De andere keer ben je bezig met een uitbreiding voor ons centrale DWH. Je bent een belangrijke schakel tussen de business en de development-teams op het gebied van data. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren. Je bent de specialist in het analyseren van (big) data, met ruime ervaring in het ontwikkelen van (voorspellende) modellen. Daarnaast zorg je samen met je collega's van het BI-team voor de (door)ontwikkeling van ons datawarehouse. Jij maakt onze klanten blij door complexe zaken eenvoudig te maken.

 • Het analyseren van complexe vraagstukken op het gebied van BI
 • Het modelleren van data en opleveren van rapportages
 • Verder ontwikkeling van ons datawarehouse
 • Contact met interne en externe stakeholders


Vereisten

 • HBO/WO werk en denk niveau
 • Meerdere jaren ervaring in Business Intelligence en datawarehousing;
 • Kennis en ervaring met één of meerdere advanced analytics tools (R, PowerBI);
 • Gedegen kennis van database modelleertechnieken (bij voorkeur Kimball), Data Vault en Stermodelleren;
 • Ruime kennis van algemene Business Intelligence concepten.


Wat biedt Isatis Health jou?

 • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36, of 40 uur te werken;
 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.