Developer .NET Core

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Je functie

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van een product dat overal in Nederland veel wordt gebruikt? Een oplossing die ook nog eens maatschappelijke relevant is? De software van Isatis Health zorgt ervoor dat jouw kennissen, familie en buren hun medicijnen op tijd en correct verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties die zich richten op het voorschrijven en toedienen van medicatie en geneesmiddelenbewaking. Door jouw bijdrage zijn onze applicaties schaalbaar en autonoom, releasen we software zonder downtime en is de security gewaarborgd. Samen met je collega’s realiseer je de oplossing en draag je deze tot de finish. 


We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we onze monolithische applicatie naartoe overzetten. We leveren onze gebruikers iedere week nieuwe functionaliteit en verbouwen de monolithische applicaties naar een microservices architectuur. De volgende stap die we willen zetten is om het Framework te migreren van .Net Framework naar .Net Core en het gebruik van Containers (Docker). 


In deze functie werk je aan ons Microservice Framework, dit framework is de onderlaag van al onze microservices. Daarnaast werk je nauw samen met het Cloud team, voor het uitdenken en ontwerpen van de inzet van de Azure. De infrastructuur wordt met de principes van Infrastructure as a Code opgebouwd, hierdoor kunnen we veranderingen snel en vaak doorvoeren. De microservice zullen naadloos en secure moeten integreren met de (veranderlijke) infrastructuur en de Azure PaaS diensten. Kortom, je draagt - samen met jouw team - de verantwoordelijkheid voor het technisch mogelijk maken en verder verbeteren van Continuous Delivery.


Werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen, beheren en onderhouden van ons Microservice framework. Jij zorgt dat product-teams zich zoveel mogelijk op business functionaliteit kunnen richten;
 • Bewaken van de technische kwaliteit van het systeem (code kwaliteit, schaalbaarheid, stabiliteit, security);
 • Onderzoeken van nieuwe technieken/tools en de inzetbaarheid ervan evalueren;
 • Aansturen op aanpassing en verbetering van de structuur en de techniek, en het onderhouden en verbeteren van onze Continous Delivery Pipelines. Je werkt o.a. met de volgende tools (Docker, Kubernetes, Terraform, Azure Devops, SonarQube, NSwag).

Vereisten

 • HBO/WO-diploma (bij voorkeur richting Informatica);
 • Ervaring met de technieken C#, .Net Core, NET Core, WebApi, Docker;
 • Je werkt graag met nieuwe technieken en bent bereid cursussen te volgen om je kennis te vergroten;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en een pragmatische instelling;
 • Je werkt graag in een Agile team en affiniteit met Continuous Delivery is een pré;
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Nijmegen.


Wat biedt Isatis Health jou?

 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.