Ervaren developer (C# .Net)

Omschrijving

Isatis Projects - Isatis Projects is een unit van de Isatis Group uit Nijmegen, wij bouwen maatwerkoplossingen voor uiteenlopende klanten met als rode draad: alles is web-gerelateerd. De omvang van onze projecten varieert tussen de twee maanden en enkele jaren, waarbij developers aan in verschillende kleine teams werken, dat kunnen wel twee of drie projecten binnen één week zijn. Dat maakt dat jij afwisselend werkt aan resultaat maar ook te maken krijgt met echte verdieping. Geen enkel project is hetzelfde! Alle opdrachten binnen ons team worden op onze eigen locatie in Nijmegen uitgevoerd. Dat maakt dat je altijd met je directe collega’s te maken hebt en samen kunt werken. Samen komen wij zo tot de beste oplossing voor onze opdrachtgevers! In de kern werken we met Microsoft .Net (Web Api) en SQL server in combinatie met bijpassende Javascript frameworks voor de front-end. Als jij hier blij van wordt en op zoek bent naar een fijne werkplek voor langere tijd, dan zoeken we jou!

Je functie

Als software developer bij Isatis Projects maak je technisch ontwerpen voor interessante projecten, nieuwe modules of uitbreidingen op bestaande software. Samen met collega’s realiseer je de oplossing en draag je deze tot de finish; de nieuwe functionaliteit wordt gebruikt en de gebruikers zijn tevreden.

 

Naast het zelf ontwerpen en ontwikkelen van projecten, ben je ook betrokken bij de technische begeleiding van andere teamleden en ben je verantwoordelijk voor de gekozen oplossingen die het team in je projecten toepast. Het is daarom van belang dat je goede sociale vaardigheden hebt en dat je de juiste balans tussen kwaliteit en pragmatisme vindt.

Vereisten

 • Je hebt een hbo/wo informatica diploma
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar ervaring met web development
 • Je ontwerpt je software middels OO en dit is eigenlijk je tweede natuur.
 • Je bent zelfstandig en gestructureerd in je werkwijze.
 • Je hebt passie voor nieuwe technieken, waardoor je ontwikkeling nooit stilstaat. Je hebt de drive om jezelf continue verder te blijven ontwikkelen!
 • Je hebt natuurlijk ruime ervaring met de technieken: C#, ASP.Net en Javascript frameworks.
 • Je weet wat separation of concerns is en geautomatiseerd testen is je niet vreemd.
 • Je hebt oog voor kwaliteit en bent in staat een technisch ontwerp simpel over te brengen aan je collega’s, je hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je bent niet bang om verschillende ontwikkeltools te gebruiken en daartussen te schakelen
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Nijmegen
 • Het is handig als je ervaring hebt met een of meerdere van deze termen: Web API, MS-SQL, Angular, Bootstrap, Git, Team City, Docker, Topshelf, Visual studio (code), Nuget, NPM, Android, IOS, ELK