Junior Financieel Medewerker

Omschrijving

Isatis Office Support - Isatis Office Support (een van de business units van Isatis Group) functioneert als de olie in de motor van Isatis Group. De unit bestaat uit 8 medewerkers en 1 Office Support Manager en is onderverdeeld in drie teams: HR, Finance en Facilitair. We werken voor alle business units van de Group, en daarnaast voor onze samenwerkingspartners. Onze unit heeft een groot scala aan verschillende facilitaire, HR- en financiële werkzaamheden. Naast onze werkzaamheden voor de Isatis business units, verzorgt Isatis Office Support ook HR en Finance voor externe organisaties.

Wat ga je doen?


Als Junior Financieel Medewerker vervul je een cruciale rol in de financiële administratie in een uitvoerende functie, waarin verschillende aspecten van de financiële administratie een rol spelen.

Je bent samen met je Finance-collega’s verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken. Daarbij horen voor jou bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) de volgende werkzaamheden:


 • Inboeken en controleren van inkoopfacturen / Crediteurenadministratie
 • Het generen en verwerken van verkoopfacturen
 • Verwerken bankmutaties
 • Het opvragen van documenten
 • Administratieve aanpassingen in de huuradministraties
 • Zorgdragen voor efficiënte werkprocessen, die aansluiten op de wet- en regelgeving

Vereisten

Je bent voor ons de ideale collega als je je graag dienstverlenend opstelt, maar niet bang bent om kritische vragen te stellen. Je bent secuur en gaat nauwkeurig te werk. Je bent cijfermatig zeer sterk, zelfstandig en analytisch. Je neemt je verantwoordelijkheid en zorgt ervoor dat zaken op orde zijn. Je bent in staat snel te schakelen tussen de verschillende BV’s en je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en kennis te delen. Je bent communicatief vaardig, organistatiesensitief en kan je goed in anderen verplaatsen. Daarbij is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt.


We vragen


 • een afgeronde opleiding op minimaal MBO+ niveau, Praktijkdiploma Boekhouder, MBA of SPD of vergelijkbaar
 • ongeveer 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij praktijkstages mogen worden meegerekend
 • ruime ervaring en kennis van Exact: AFAS is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • absolute waardering van werken in teamverband;
 • beschikbaarheid van (flexibel) minstens 24 uur per week, maximaal 32 uur per week
 • dat je woonachtig bent in de omgeving van Nijmegen (maximaal 45 minuten reistijd);
 • beschikbaarheid op korte termijn


  Je dienstverband 

  Je eerste arbeidsovereenkomst zal bestaan uit een zogenoemd ‘min-max-contract’ voor minimaal 24 uren, en maximaal 32 uur per week. Na je eerste contract kan een vast aantal uren worden besproken. Je hebt uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.


  Wat wij jou bieden

  Isatis Group is een informele en ambitieuze organisatie in Nijmegen waar werk en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Isatis heeft een open cultuur en stimuleert eigen ideeën en initiatieven. Betrokkenheid bij opdrachtgevers en collega’s vinden wij belangrijk. Net als professionaliteit. Daaronder verstaan we: een zelfstandige, kritische en tegelijkertijd collegiale houding. Onze motivatie is hoog, ons werkplezier groot. Wij bieden een prettige werkomgeving, een goede balans tussen werk en privé en een in het bedrijfsleven marktconform salaris. Ons kantoorpand ligt midden in het centrum van Nijmegen en op loopafstand van Centraal Station Nijmegen.


  Wij bieden een prettige werkomgeving, een goede balans tussen werk en privé en een in het bedrijfsleven marktconform salaris. Ons kantoorpand ligt midden in het centrum van Nijmegen en op loopafstand van Centraal Station Nijmegen.