Medior Systeembeheerder

Omschrijving

Isatis IT Services- Isatis IT Services biedt ICT diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Onze focus ligt bij service, betrouwbaarheid en veiligheid. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden de infrastructuren. Het ontwerp met redundantie op cruciale onderdelen, zorgt voor een maximale beschikbaarheid en minimale uitval. Wij hebben als doel u en uw bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen, met de beste combinatie van de juiste producten en de juiste mensen.

Je functie

Als systeem netwerkbeheerder bij Isatis IT Services kom je te werken in een team van systeembeheerders. Het team is verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden waaronder het beheer, de bouw en de installatie van klantsystemen en –netwerken. Ook zal je samen met je team klantsystemen technisch valideren. Jij bent daarbij de spil in het ontwikkelen en leveren van kwalitatieve en innovatieve oplossingen en hoogwaardige service en support. Bij Isatis IT Services combineren ze Cloud-oplossingen, lokale oplossingen en datacommunicatie. Samen met het team zorg jij ervoor dat dit draait zoals het hoort.

Jij bent in het bijzonder verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de ICT-infrastructuur. Je beheert hiervoor de apparatuur en programmatuur, zowel remote als op klantlocatie. Het kan gaan om zaken als netwerkinstallaties, het uitbreiden of vervangen van bestaande netwerken, onderhoud, configuratie, het beheer van Windows-, Linux-omgevingen en Office 365, en het afhandelen van storingswerkzaamheden. Je zet jouw deskundigheid op het gebied van installatie van hard- en software en technisch beheer in om zo in no-time knelpunten op te lossen. Daarnaast geef je advies aan de klant en draag je actief oplossingen en verbeteringen aan. Jij hebt dan ook uitstekende communicatieve vaardigheden.

Vereisten

  • Een afgeronde MBO 4 -opleiding in de richting van ICT;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Een teamplayer met een grote mate van zelfstandigheid;
  • Diepgaande kennis van Microsoft, Linux en VMware systemen en netwerken (certificering hierin is een pre);
  • Enige ervaring en de ambitie om je volop te blijven ontwikkelen;
  • Een klantvriendelijke en servicegerichte instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekend analytisch denkvermogen;