Office Support Medewerk(st)er (M/V), 32 uur per week

Omschrijving

Isatis Office Support - Isatis Office Support (een van de business units van Isatis Group) functioneert als de olie in de motor van Isatis Group. De unit bestaat uit 6 medewerkers en 1 Office Support Manager en is onderverdeeld in drie teams HR, Finance en Facilitair. We werken voor alle business units van de Group. Onze unit heeft een groot scala aan verschillende facilitaire, HR- en financiële werkzaamheden.


Je functie

Tot het takenpakket behoort primair het klantvriendelijk en adequaat afhandelen van het telefoonverkeer en het op een professionele en hartelijke wijze ontvangen van bezoekers, businesspartners en medewerkers. Je verwelkomt en begeleidt bezoekers en voorziet ze eventueel van koffie of thee. Tevens zorg je ervoor dat de keukens, gespreks- en vergaderruimtes er netjes uitzien en zorg je voor de (facilitaire) activiteiten rondom de maandelijkse of wekelijkse meetings met externe partijen. Deze werkzaamheden worden afgewisseld met postverwerking, licht administratieve en ondersteunende werkzaamheden, zoals voorraadbeheer van kantoor- en huishoudelijke artikelen, het opruimen van alle bestellingen, het op orde houden van de voorraadkasten, archiveer- en scanwerkzaamheden en het maken van postpakketten ten behoeve van één van onze businessunits.


Profiel

Je bent klantgericht en hebt een prettige telefoonstem, je bent in staat de prioriteit van diverse telefoontjes goed in te schatten en op adequate wijze zelf af te handelen, indien gewenst door te verbinden en correct terugbelnotities te maken. Je bent voor ons de ideale collega als je het leuk vindt je dienstverlenend op te stellen naar je collega’s, klanten en businesspartners. Je hebt oog voor detail en je bent secuur. Je bent flexibel in het oppakken van diverse werkzaamheden.

Vereisten

  • Een relevante afgerond MBO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis en ervaring met telefonie via internet is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré;
  • Ervaring met Microsoft Office pakket;
  • Affiniteit met ICT-oplossingen, de corebusiness van Isatis;
  • Woonachtig in omgeving van Nijmegen;
  • Beschikbaarheid op korte termijn;


Wat biedt Isatis Office Support jou?

Isatis Group is een informele ambitieuze organisatie in Nijmegen waar werk en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Isatis heeft een open cultuur en stimuleert eigen ideeën en initiatieven. Betrokkenheid bij opdrachtgevers en collega’s vinden wij belangrijk. Net als professionaliteit. Daaronder verstaan we: een zelfstandige, kritische en tegelijkertijd collegiale houding. Onze motivatie is hoog, ons werkplezier groot. Wij bieden een prettige werkomgeving, een goede balans tussen werk en privé en een in het bedrijfsleven marktconform salaris. Ons kantoorpand ligt midden in het centrum van Nijmegen en op loopafstand van het openbaar vervoer.


Heb je vragen over deze functie? 

Bel dan voor meer informatie met Yolanda Groeneveld: 024 – 329 77 77.