PHP/Magento developer (medior/senior)

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Je functie

Binnen team Leef zet je als PHP developer samen met je directe collega’s je kennis en creativiteit in voor het bouwen van innovatieve webbased software voor de farmacie. Samen ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en zorg je voor gebruikersvriendelijke en technisch kwalitatieve websites. Je krijgt hierin de ruimte voor het aandragen en toepassen van nieuwe technieken, want wij staan niet graag stil!  Je zult betrokken zijn bij het gehele ontwikkeltraject. Je brengt ambitieuze concepten en ontwerpen tot leven! 

Werkzaamheden

Als PHP developer ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van internetapplicaties, zoals Leef.nl en 400 daaraan gelieerde websites. Hiervan is een groot deel gebouwd op Magento 1, we willen overstappen naar Magento 2. Je hebt een centrale rol in het development team en bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het door het team opgeleverde eindresultaat.

Als developer denk je mee over de architectuur, de haalbaarheid van oplossingen en de requirements. Je bent in staat om te kijken vanuit het perspectief van de klant en de gebruiker. De ontwikkeling van de applicaties doe je in samenwerking met een klein team. Om tot het beste resultaat te komen moet je het projectwerk goed plannen en de voortgang en kwaliteit van de gehele applicatie bewaken. Daarnaast is het ook interessant om de ontwikkelingen op het gebied van internet technologie te volgen en waar mogelijk toe te passen binnen je functie

Vereisten

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als PHP programmeur
  • Je hebt ruime ervaring met Magento 1
  • Ervaring met Magento 2 is een pre
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken en bereid cursussen te volgen om je kennis te vergroten
  • Je bent een echte teamplayer en hebt ervaring binnen een scrum team
  • Je kunt goed schakelen tussen de wens van de opdrachtgever en de technische mogelijkheden
  • Je bent ambitieus en laat je niet makkelijk uit het veld slaan
  • Je treedt daadkrachtig op bij problemen
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Nijmegen

Je werkt graag samen, bent positief kritisch op jezelf en anderen, en met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van de websites van onze klanten