Scrummaster

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!


Wat ga jij doen?

Als Scrum Master houd jij je dagelijks bezig met het faciliteren en ondersteunen van één van de Scrumteams bij Isatis-Health. Je krijgt energie van een dynamische omgeving waar jij wordt uitgedaagd om de kwaliteit, functionaliteit en het proces samen met de Product Owner in balans te houden en de verwachtingen vanuit de klant te overtreffen. Met jouw enthousiasme en energieke houding ga jij het team coachen op verschillende gebieden waaronder focus, ownership en klantwaarde. Naast het team ben jij ook actief in de Scrum gilde waar enerzijds best practices team overstijgend gedeeld worden en anderzijds besluiten gemaakt worden hoe wij als organisatie verder kunnen professionaliseren. 


Waar kom jij te werken?

Het multidisciplinaire Scrum team waarvoor jij gaat werken is op zoek naar een ervaren Scrum Master die in staat is om het team op sleeptouw te nemen door de Agile principes aandacht te geven en het team te laten groeien naar een autonoom productteam. Het Scrumteam werkt aan een nieuw platform voor de online propositie voor de verschillende service apotheken in Nederland. Parallel hieraan vindt onderhoud en het oplossen van verstoringen plaats op het bestaande platform.

Vereisten

Naast tenminste HBO werk- en denkniveau, geldig CSM/PSM certificaat en een aantal jaar ervaring als Scrum Master heb jij:

 • Ruime ervaring met Agile- en Lean principes en zet deze in om het team en de organisatie te coachen en verder te professionaliseren;
 • Een proactieve houding, met oog voor continue verbetering;
 • Kennis van methodieken zoals Kanban, Less en SAFe, Continuous Delivery & Integration, DevOps;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel het team als het product;
 • En ben jij een echte changemanager waar organisatie sensitiviteit een van de aspecten zijn waar jij veel energie van krijgt.


Wat biedt Isatis Health jou?

 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Een omgeving waarin je maximaal uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.