SQL Database Engineer/ DBA

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Ons landschap bestaat nu uit twee grote AlwaysOn Availabity Groups (met twee synchrone nodes en een asynchrone node voor BI) en een Datawarehouse. Een van onze producten zal een monolithische always-on-cluster blijven (4,5 TB per node). Maar de ander (3,4 TB per node) zal opgesplitst gaan worden naar meerdere kleine databases (microservices). Daarnaast biedt onze gang naar de cloud (Azure) ook de mogelijkheid om gebruik te gaan maken van PaaS diensten binnen de Azure omgeving. Onze databases krijgen op een rustig moment zo’n 1.700 query’s per seconde te verwerken. Al deze brondata is voeding voor ons DatawareHouse, die weer alle BI wensen van de stakeholders mogelijk maakt. Dit datawarehouse is groeiende en constant in ontwikkeling. Affiniteit op het gebied van ETL, BIML, Staging Area, CWH en Data Marts is dus een pré.


Je functie

Als SQL Developer ben je onder meer verantwoordelijk voor de implementatie van datamodellen, de ondersteuning van de (software) ontwikkelteams, query-optimalisaties voor het Datawarehouse -en specifieke Isatis Health applicaties. Vind jij een pittig applicatielandschap met hoge performance een uitdaging? Is T-SQL jouw tweede taal? Dan is Isatis Health op zoek naar jou!

Werken bij Isatis Health betekent werken bij een ontzettend leuke, jonge en vernieuwende organisatie waar lol, business, innovaties en hard werken prima hand in hand gaan. Je spreekt vloeiend SQL en met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot uitbreiding, aanpassing en verbetering van onze producten.


Werkzaamheden

 • Samen met de (software) ontwikkelteams nieuwe functionaliteiten ontwerpen en realiseren
 • Database tuning en SQL query optimalisatie
 • Bijdrage leveren aan de opbouw en het onderhoud van het DWH
 • Aanspreekpunt voor data-analisten, developers en andere stakeholders

Vereisten

Je hebt een relevant HBO/WO ICT-diploma en enige jaren werkervaring als Database Engineer / SQL Developer. Doordat je goed vooruit kunt kijken ben je de meeste problemen voor, maar wanneer er toch iets mis gaat grijp je efficiënt in. T-SQL zit in je DNA. Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied en bent bereid om cursussen te volgen om je kennis te vergroten. Je denkt buiten de hokjes en je bent iemand die stevig in z’n schoenen staat die kan roeien met de riemen die je hebt.

 

 • HBO/WO werk en denk niveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als SQL Developer
 • T-SQL is onderdeel van je DNA
 • Kennis van de Microsoft BI tooling, waaronder BIML, SSIS, SSAS en SSRS, is een pré
 • MCSA of MCTS gecertificeerd is een pré
 • Kennis van Database beheer is een pré
 • Je bent technisch en analytisch sterk
 • Energiek en communicatief vaardig
 • Woonachtig in Nijmegen of nabije omgeving
 • Je bent bereid cursussen te volgen om je kennis te vergoten


Wat biedt Isatis Health jou?

 • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.