Xamarin Developer

Omschrijving

Isatis Health - Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met Agile teams aan de online oplossing voor apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum (web)applicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!

We zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit middels een nieuw opgezette microservices-architectuur waar we geleidelijk aan onze monolithische applicatie ook naar toe overzetten. Hierbij moet er ook gedacht worden aan backwards comptabiliteit en tegelijkertijd moeten de wensen van onze klant niet uit het oog worden verloren. In een omgeving waarin we continious delivery erg belangrijk vinden zorgt dit uiteraard voor voldoende (technische) uitdaging.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. De apothekers bevragen ons systeem regelmatig, opgeteld zo’n 20 keer per seconde. Al deze ontwikkelingen hebben ook zijn weerslag op onze grote database clusters.

Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken we jou!

Je functie

De software van Isatis Health zorgt ervoor dat jouw kennissen, familie en buren hun medicijnen op tijd en correct verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties die zich richten op het voorschrijven en toedienen van medicatie en geneesmiddelenbewaking. Als jij als Xamarin Developer wil werken in een technisch uitdagende en informele omgeving, lees dan snel verder! Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met ongeveer 70 personen aan de online oplossing voor Apotheken. Ons portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. De oplossing die wij aan apothekers bieden bestaat uit een breed spectrum webapplicaties ter ondersteuning van zorg-, logistieke- en financiële-processen. Kortom; dat wat apothekers van ons mogen verwachten!


Wat ga je doen?

Als Xamarin developer komt je te werken in een Scrum team dat software ontwikkelt voor partijen in de farmaceutische zorg.
Met jouw collega’s werk je aan een apps voor patiënten, apotheek medewerkers en verpleegkundigen. Het Scrum team bestaat Developers, Testers, een ProductOwner en een scrummaster.
Je hebt goede kennis van Xamarin Forms en kan op basis daarvan goed onderbouwde keuzes maken. Je brengt ambitieuze concepten en ontwerpen tot leven!

Vereisten

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van apps
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Xamarin
  • Je hebt passie voor nieuwe technieken, waardoor je ontwikkeling nooit stilstaat
  • Je woont in (de omgeving van) Nijmegen


Wat biedt Isatis Health jou?

  • Een werkplek op een toplocatie, gunstig gelegen nabij het Centraal Station, in hartje Nijmegen;
  • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde;
  • Behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje met je drinken aan onze eigen tap of een potje tafelvoetbal met je spelen;
  • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
  • Een persoonlijk budget zodat je je eigen laptop kunt uitkiezen.